<

Bruidskapsel Goor

Bruidskapsel Goor? Kapsalon Hair Intense Enschede verzorgt ook je bruidskapsel in Goor. Je kunt terecht bij ons op de kapsalon maar we komen ook bij je haan huis. Om tot je perfecte bruidskapsel te komen is het aan te raden om een aantal weken van te voren een proefkapsel te proberen. Bekijk onze tarieven of maak meteen een afspraak.

Bruidsmake up Goor

Bruidsmake up Goor? Kapsalon Hair Intense Enschede verzorgt naast je bruidskapsel, indien gewenst, ook je bruidsmake up. Samen met jou bekijken we wat je wensen zijn.

Afspraak Maken

Bruidsmake up aan huis Goor

Bruidsmake up aan huis Goor? Het is ook mogelijk om je bruidsmake up en je bruidskapsel aan huis te verzorgen. Bekijk voor meer informatie onze tarieven. Of doe inspiratie op bij onze bruidskapsels.

Kapsel bruidsgasten Goor

Wil je ook het kapsel van 1 of meerdere bruidsgasten laten verzorgen? Dat kan! Uiteraard ga jij voor maar we kunnen natuurlijk ook tijd vrij maken voor je bruidsgasten. Op die manier bespaar je veel tijd voor je bruidsgasten.

Kapsel bruidskinderen Goor

Kapsel bruidskinderen Goor laten verzorgen? Wij verzorgen ook het kapsel van de bruidskinderen. Dit kan in combinatie met de bruid en eventueel andere bruidsgasten.