<

Bruidsmake up Enschede

Bruidsmake up Enschede laten verzorgen? Naast het verzorgen van je bruidskapsel kunnen wij ook je bruidsmake up en nagels verzorgen met een shellac manicure. Hiermee kunnen wij je het totaalplaatje aanbieden! Eventueel komen we ook nog op locatie voor een laatste touch up. Ook is het mogelijk dat we het haar van enkele bruidsgasten verzorgen.

Bruidsmake up

Naast het perfecte bruidskapsel wil je natuurlijk ook dat je huid er perfect uitziet op je grote dag. Zorg ervoor dat je een idee hebt wat je mooi vindt. Heb je vragen neem dan gerust contact met ons op. Voor het verzorgen van bruidsmake up Enschede, Hengelo, Glanerbrug, Boekelo of Lonneker kun je onze tarieven zien onder het kopje prijzen.

Bruidsmake up aan huis

Ook bruidsmake up aan huis is mogelijk. Zo hoef je op je grote dag de deur niet meer uit. Bruidskapsel Enschede verzorgt je bruidsmake up aan huis in combinatie met je bruidskapsel. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen. Voor een prijsindicatie kun je kijken bij prijzen.

Shellac Manicure

Wat is Shellac? Shellac is géén vervanger van nagellak en géén vervanger van een kunstnagel behandelingen. Shellac is een nieuwe categorie. De nieuwste techniek op nagellakgebied. Geen normale nagellak maar ook geen gel. Een lak dat niet loslaat en zorgt voor een langdurige kleur.Met Shellac heb je geen afgesleten randen meer, geen scheurtjes, krassen of doffe nagels, geen enkele slijtage. Shellac geeft je sterke, schitterend gekleurde spiegelglansnagels die toch flexibel zijn. Shellac is dun, flexibel en biedt een bescherming voor je natuurlijke nagels, het is mogelijk om het ook op kunstnagels aan te brengen.Shellac bestaat uit een base coat, de kleurlak en dan de hoogglans top coat. Deze 3 lagen worden uitgehard onder een speciale UV-lamp zodat de lak meteen droog is.

Bruiloftgasten

Het kan natuurlijk voorkomen dat je een aantal bruiloftgasten al vroeg bij je hebt waardoor ze wat krap in de tijd komen om zelf een kapsalon te bezoeken. Dit probleem is natuurlijk eenvoudig op te lossen. Wij kunnen namelijk ook, nadat we jou bruidskapsel perfect voor elkaar hebben, het kapsel van enkele bruidsgasten verzorgen. Wil je meer weten? Neem contact met ons op of vul het contactformulier in. Dan bespreken we zo snel mogelijk alles met je door.

 

Kapsel bruidmeisje

Kapsel bruidmeisje of bruidskinderen laten verzorgen? Wij verzorgen ook het kapsel van de bruidskinderen. Dit kan in combinatie met de bruid en eventueel andere bruidsgasten.

Bruidskapsel en make up laten verzorgen?

Maak snel een afspraak!