Bruidskapsel Enschede is een onderdeel van Kapsalon Hair Intense uit Enschede

Bruidskapsel Enschede bestaat uit twee gespecialiseerde kapsters met beide veel ervaring en creativiteit. Naast dagelijks het uit oefenen van hun beroep volgen Marieke, Carla en Lisa diverse cursussen en trends om de laatste technieken toe te kunnen passen. Één van de specialiteiten van Hair Intense is het verzorgen van Bruidskapsels. Kortom bij Bruidskapsel Enschede ben je in goede handen als het gaat om je grote dag!

Wij werken in de omgeving Enschede. We komen dus ook graag naar Hengelo, Boekelo, Lonneker en Glanerbrug. Naast het verzorgen van je bruidskapsel kunnen wij, indien gewenst, je bruidsmake up maar ook het kapsel van enkele bruiloftsgasten of kapsel bruidsmeisje en nagels verzorgen.

Marieke Geerdink

Marieke Geerdink

is eigenaresse van Bruidskapsel Enschede en Kapsalon Hair Intense en staat elke dag met veel plezier in de salon. In haar ogen is elke klant uniek en moet je soms de bestaande stylingnormen durven te overtreden om tot een beter resultaat te komen, voor het gewenste model. Daarnaast leidt zij studenten op binnen het kappersvak en vertegenwoordigt ze de salon bij de branchevereniging ANKO.

Marieke is werkzaam op: woensdag t/m zaterdag.

Carla Veenstra

is al jaren een waardevolle kapster in onze salon. Haar expertise is in 2010 beloond met het behalen van de Intercoiffure Vision of the Elite Award! Een prijs die haar creativiteit en deskundigheid bewijst. Wij zijn dan ook trots om haar in ons team te hebben. Carla is klantgericht met een passie voor uiterlijk en het innerlijk welzijn van de klant.

Carla is werkzaam op: woensdag ochtend, donderdag, zaterdag de hele dag.

Lisa Steensma

Ze is altijd nieuwsgierig naar nieuwe impulsen vanuit de haarmode industrie, waaraan ze veel plezier beleeft. Dus voor jong en oud: op zoek naar een goed advies, knip, kleur of een totale make-over ben je bij Lisa aan het goede adres. Ze is hier begonnen als leerling en na een succesvolle stage te hebben afgerond en uitmuntende cijfers heeft behaald op haar school, heeft ze haar Topstylisten & Visagie diploma in de pocket! Wij zijn blij dat Lisa ons team komt uitbreiden en verstreken.

Lisa is werkzaam op: dinsdag, woensdag middag, donderdag t/m zaterdag de hele dag.